Vi har ulike rom og priser

Studioleilighet


Passer for 2 personer. Leiligheten har balkong og kveldsol med utsikt mot bebyggelse, hage og sjø. Leilighetene har air condition, te-kjøkken, TV og WiFi.

To roms leilighet med kveldsol

Passer perfekt for familier med barn. Leilighetene har soverom og to bad. Soverommet har air condition og oppholdsrommet har vifte.  Alle leilighetene har te-kjøkken, TV, WiFi og to små balkonger. Leilighetene vender mot bebyggelse, sjøen og hagen.

To roms leilighet med morgensol

Vårt rimeligste alternativ dersom dere er 3-4 som ønsker å bo sammen. Leilighetene har eget soverom og et bad mellom rommene. Det er air condition i soverommet og vifte i oppholdsrommet. Alle leilighetene har te-kjøkken, TV, WiFi og to små balkonger som vender mot bebyggelse og gaten.

Toppleilighet med privat takterrasse

 For deg som vil unne deg noe helt spesielt. Flott utsikt til sjøen og solnedagangen i vest. Mot syd har man utsikt til nærmiljøet og Chanias vakre fjell i bakgrunnen. Passer for 2-4 personer. Er dere en vennegjeng eller flere familier som reiser sammen så er det ypperlig om noen i reisefølget velger denne leiligheten. Da kan man samles på terrassen i solnedgangen før middag.

Dobbeltrom med privat takterrasse

Passer perfekt for deg som ønsker en romantisk ferie for to. Rommet har air condition, TV, WiFi. Utsikt mot by og sjø. Morgensol.  

Dobbeltrom


Vårt rimeligste alternativ for deg som reiser alene eller sammen med en god venn. Rommet har balkong, air condition og kjøleskap.